Az InspeCar Vagyonvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1993-ban alakult, 1996 óta az amerikai Solar®Gard Ltd., ArmorCoat Ltd. valamint a DTI Ltd. által gyártott, Európában BRUXSAFOL® márkanéven  ismertté vált üvegfóliák magyarországi értékesítője.

Az InspeCar Bt. által forgalmazott és telepített üvegfóliák kiváló minőségi jellemzőkkel bírnak, melyet a különleges gyártási technológia, a speciális anyagösszetétel és a szerkezeti felépítés biztosít. Ennek köszönhetően a BRUXSAFOL® üvegfóliák kiemelkedő minőséget nyújtanak optikai tisztaságban, megjelenési formában, élettartamukban és színstabilitásban.

A BRUXSAFOL® termékcsalád minden üveggel kapcsolatos probléma megoldására kitűnő minőségű, speciális üvegfóliákat kínál – akár az üvegfelületekre történő utólagos felvitellel.

Cégünk termékpalettája között szerepelnek autóüveg és karosszéria fóliák, dekorációs fóliák, valamint széles választékban kínálunk épületüveg fóliákat is – legyen a cél akár a biztonság, akár hő- vagy UV védelem fokozása.  

Valamennyi fóliánk a D.S.E.T. Inc. Anyagvizsgáló Intézet, Phoenix által bevizsgált termék, a gyártó cég ISO 9001:2000, ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2004 minősítésekkel rendelkezik.