Miért kell fólia? 

Az üveg életünk meghatározó anyaga, de előállítása óta hiányossága, hogy nem képes kellően megóvni bennünket a túl sok fénytől, hőtől, UV és infravörös sugárzástól, nem nyújt megfelelő vagyon és balesetvédelmet. Ezek a hátrányok a BRUXSAFOL® üvegfólia felragasztásával nagymértékben csökkenthetőek illetve kizárhatóak.

      

  


Mitől kiemelkedő minőségüek a BRUXSAFOL® üvegfóliák?

 A legtöbb hagyományos napfényvédő fóliát az úgynevezett gőzöléses eljárással fémezik: hajszálvékony poliészter hordozófóliára alumíniumot gőzölnek fel. Ezzel az eljárással a fémréteg csak a fólia felületén tapadhat meg részleges fémleválás veszélye (demetallizáció) áll fenn különböző mechanikai vagy kémiai hatás következtében. Ezzel szemben a BRUXSAFOL®-nál évtizedek óta alkalmazott katódporlasztásos gyártási eljárás jelentős előnyökkel bír: ennél a high-tech eljárásnál a fémrészecskéket molekuláris nagyságban beágyazzák a hordozóanyagba tehát nincs a felületen olyan réteg, ami idővel leválhatna. A katódporlasztásos eljárással készített üvegfóliák egyaránt vezetnek optikai tisztaságban, megjelenési formájukban, élettartamukban és színstabilitásban. A BRUXSAFOL® rendelkezik Európában a leghosszabb gyakorlattal a katódporlasztásos eljárással készült, kiváló minőségű üvegfóliák forgalmazásában.


BRUXSAFOL® üvegfóliák telepítése

A fóliák alkalmazásának vitathatatlan előnye, hogy nemcsak az üvegfelületek gyártásakor, azok beépítésekor, hanem utólagosan telepítve is alkalmazhatóak. A BRUXSAFOL® üvegfóliák az ablakkeretek és üveglapok kivétele és kicserélése nélkül képesek minden igényt kielégíteni. Az üvegfelületek jellemzői a BRUXSAFOL® üvegfóliák segítségével optimalizálhatóak, az üvegcserénél lényegesen kisebb ráfordítással.

        
  • Általános információk
  •